dimarts, 18 de setembre del 2012

Recull setmanal (III)

Actualitzo amb retard, però l'inici de curs acadèmic i la manifestació de Madrid/Festa de la Rosa del PSC són els culpables d'aquest retard:



Gran article d'Enric Sopena en el que deixa clar que hem de recordar el passat recent de negociacions que ha tingut Artur Mas amb els senyors del PP. Perquè, recordem tots que Artur Mas li va donar l'alcaldia de Badalona a un alcalde xenòfob.


Bona reflexió d'un català referent a la marxa independentista. És una de les reflexions més properes que he pogut compartir durant aquests dies a la premsa.


Ramon Fontdevila ens fa una petita aportació més al tema de les carmanyoles a l'escola. Explica la problemàtica que ens està portant encara a més misèria.

Antonio Miguel Carmona fa una grandíssima editorial. Una mica passada de  voltes però el contingut és bastant correcte. Us ho recomano.


El darrer article és de Joan Subirats. Aquest fa un anàlisi de la situació després de la marxa independentista. Comparteixo vàries coses de l'article. Una bona lectura complementària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada