dilluns, 1 d’octubre del 2012

Recull setmanal (IV)

Setmana moguda, ja tenim candidat a les Eleccions Autonòmiques del 25N. Pere Navarro serà un bon candidat i tindrà el suport de tots i totes els militants del PSC. Però, ja que fa dues setmanes que no actualitzo el recull setmanal, us exposarè varis articles: La fotografia és del dissabte on els membres de l'executiva del PSC Manresa vam fer una visita a la Seu de Manresa i un dinar de feina per valorar els nous esdeveniments. 


Una de les veus més reconegudes mediàticament fa avui diumenge, una gran aportació en la contra d'El Periódico. Jo també sento que sóc federalista. Article per aquells que ho són i que ho senten.


Javier Tajadura fa un anàlisi del federalisme entés en la política teòrica. Bon article per saber exactament que és el Federalisme que molts defensem.


Veritablement, Xavier Vidal-Folch fa una bona reflexió sobre la situació territorial a tot l'Estat Espanyol. Extensa i bona opinió.

Josep Ramoneda, un bon columnista, ens dóna una nova visió sobre en el que s'està convertint Convergència i Unió. Ho comparteixo en gran part.


Julia Otero fa una excel·lent reflexió sobre una situació molt habitual en la que, en molts moments m'he trobat, som molts els catalans que el nostre sentiment està en les persones i no en les banderes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada