dilluns, 10 de setembre del 2012

Recull setmanal (II)

Aquesta setmana tornaré a recomanar-vos varis articles (si cliqueu al títol de l'article el podreu llegir):



Personalment, sóc un gran admirador d'aquest guionista. Segurament em va marcar massa El Ala Oeste de la Casa Blanca (The West Wing) i més tard el vaig seguir a Studio 60 i Sports Night. Ara va començar una sèrie nova The Newsroom (Que m'he hagut de veure en V.O.) i que m'ha encantat. La visió del periodisme de veritat, de les notícies tal i com són, sense haver de canviar el discurs pel color polític. Us recomano la serie i aquesta entrevista.


Bona reflexió sobre la situació actual i sobre les manifestacions en les que ens trobem. Margarita fa una bona crònica i dóna una visió externa de tota la problemàtica actual.


Laia Bonet feia aquesta setmana un article d'opinió referent al socialisme català amb la seva visió de la situació actual dins i fora del partit. Un bon anàlisi del socialisme i dels seus objectius i ideals. Molt recomanable!


Aquest ex ministre i gran polític fa una reflexió sobre l'encaix Catalunya-Espanya. Una visió intermitja entre el que volen uns i altres. Serà possible? Això, com diu Majó ho hauran de decidir la majoria de la població catalana, tota la majoria. 


Amb el proper aniversari de la mort del President chilè, Salvador Allende, us vull deixar l'últim discurs que va dur a terme poques hores abans de la seva mort. A mi, cada vegada que el rellegeixo em posa la pell de gallina. Un gran polític que es va perdre per culpa d'una mala dictadura. 



Per acabar, us deixo la tertúlia de 8tv amb Pere Navarro. Espero que us agradi tant com a mi. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada