dimarts, 6 de desembre del 2011

Per al PSC, signat JSC...

El passat dissabte, els i les joves socialistes de tota Catalunya vam reunir-nos en un acte en el que vam presentar una Carta Oberta dirigida al PSC. En ella demanem una regeneració de tot el partit i més importància als joves que hem de ser el futur i també el present. En aquesta carta recollíem com a principals propostes:

1.- Gir d’aprofundiment democràtic, en el que els joves han de tenir una important implicació i presència.
En aquest bloc els joves socialistes apostem per les primàries obertes a la ciutadania, perquè Catalunya compti amb un sistema electoral propi, i per la millora i la dignificació de la política.

2.- Claredat i ambició en el projecte polític dels i les socialistes catalans.
En aquest bloc apostem per una regulació del sistema financer, per la Renda Bàsica de Ciutadania i per una reforma institucional de la Unió Europea en el marc d’una estructura federal.

3.- Reforçar l’agenda catalanista.
Els joves socialistes demanem reforçar la veu i la visió del PSC a la política espanyola i catalana; impulsar un model de societat obert i cohesionat que reconegui la diversitat del nostre país tenint com a prioritat la garantia de la convivència; la construcció d’una nova agenda de reformes que garanteixi la conversió del Senat en una veritable cambra territorial; i un discurs i acció pública del PSC on es contemplin l’entesa i l’aprofundiment democràtic per tal de combatre els nacionalismes conservadors que ens envolten a Catalunya i a Espanya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada