dilluns, 21 de febrer del 2011

El mètode Gronholm i Coses que dèiem avui

Poques hores després d'haver vist el Mètode Gronholm entenc perquè l'han representat més de 900 vegades. I és que l'obra teatral s'ho val. En primer lloc, parlen d'una escena quotidiana que molts de nosaltres haurem de passar en algun moment de la nostre vida, una entrevista de feina. I aquesta, la representen de la manera més còmica i rocambolesca possible. Un nou mètode bastant inèdit, però prou efectiu per la recerca de talents.
Molts riures i dues hores ben aprofitades són el resum d'aquesta representació teatral que ha commogut a tanta gent durant tants anys. Jo, la posaria a la llista d'obres que no pots deixar de veure!

Coses que dèiem avui
Pocs dies abans de veure el Mètode Gronholm vaig anar a veure Coses que dèiem avui. Una obra dirigida pel meu gran Julio Manrique en la que podem trobar múltiples situacions de parella. Moltes d'elles quotidianes però sempre amb algun detall divertit o dramàtic. Sempre amb les reflexions personals d'un Manrique que radiografia la societat mitjançant els diàlegs de les seves obres. Molt recomanable també.  (Per cert, l'escena de la imatge és molt divertida!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada