dimecres, 23 de febrer del 2011

Una "birra" amb l'alcalde Josep Camprubí


Fa pocs dies, la Joventut Socialista de Manresa va organitzar una trobada de joves manresans amb l'alcalde de la nostra ciutat, en Josep Camprubí. En aquesta xerrada que es va dur a terme al bar musical Voilà una desena de joves van conversar durant més de dues hores amb l'alcalde i van disposar d'una conversa amigable i entretinguda. De temes en van sortir molts, alguns de molt importants pels joves manresans com el transport públic i d'altres generals com les transformacions que ha fet la ciutat en els darrers anys de govern.
Les valoracions posteriors van ser molt bones, d'una banda, els joves manresans van poder transmetre les seves inquietuds a l'alcalde de la seva ciutat i, per altra banda, el batlle va poder prendre nota de les principals preocupacions del joves manresans. 
Vist l'èxit de la primera "birra amb l'alcalde", la Joventut Socialista de Manresa treballarà perquè no sigui la darrera i més joves manresans puguin transmetre els problemes de la ciutat a l'alcalde Josep Camprubí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada