dimecres, 16 de maig del 2012

JSC Comarques Centrals, nous reptes i nous lideratges


Aquest dissabte, els i les joves socialistes de les Comarques Centrals vam dur a terme el primer congrés de l'organització al nostre territori. 
Durant el matí de dissabte, vam aprovar dues resolucions. Una carta al Bisbe Novell i una resolució que demana la integració tarifaria de les comarques del Solsonès i el Berguedà. 
Pel que fa als nous lideratges, l'amic Jordi Pujals, de 18 anys, va ser escollit Primer Secretari. 
La candidatura va ser l’única presentada i va rebre tot el suport dels militants de la nostra organització.
Darrera del Jordi, vaig ser escollit Viceprimer Secretari i m'ocuparé de la Secretaria d'Acció Política. L'amiga Èlia Tortolero, de 23 anys i de Sant Joan de Vilatorrada, serà la nostra Secretària d'Organització i la resta d'executiva la formaran l'Alejandro Fernández de Navàs que s’ocuparà de la Secretaria de Formació; l'Ángel Sáez de Sant Joan de Vilatorrada que s'ocuparà de la Secretaria d'Estudiantil, la Laura Hernández de Súria amb la Secretaria d'Igualtat i Sociolaboral i el Joan Josep Guillén (Joanjo) de Berga amb la Secretaria de Solidaritat i Cooperació. També formarà part de l'executiva com a membre nat, l'Oriol Puig de Manresa, que és Secretari de Comunicació i adjunt d'organització a la Comissió Executiva Nacional. 

Entre tots, tenim nous reptes i molta il·lusió per continuar amb aquest projecte i intentarem fer-lo el millor possible per tal de que aquesta organització sigui un referent a les nostres comarques i consolidar un projecte que va començar fa uns anys. Tots junts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada