dimecres, 28 de març del 2012

#EnergiesRenovades

Aquest cap de setmana, la Joventut Socialista de Catalunya ha celebrat el 14è Congrés Nacional a la ciutat de Mataró, al Tecnocampus. Els i les joves socialistes hem viscut tres dies intensos de debat i de trobada entre els companys d'arreu del territori.
Personalment, va ser el meu primer Congrés des de que milito a la Joventut Socialista de Catalunya i el dels meus companys de la Catalunya Central. Vam viure-ho molt apassionadament i ens emportem un bonic record.
El primer dia, es van aprovar les diferents gestions dels òrgans nacionals. En el segon és va fer un maratonià debat entre dues comissions, la d'Estatuts i Organització i la de Política. En aquestes vam tenir la oportunitat de presentar les nostres esmenes. Finalment, el diumenge es va decidir la nova Comissió Executiva i les noves cares pels òrgans nacionals. El meu amic Oriol Puig va ser escollit Secretari de Comunicació i Adjunt d'Organització, una fita històrica pel nostre territori ja que mai havíem tingut representació en l'Executiva Nacional. Ara ens esperen tres anys de dur treball en els que ens hi hem de deixar la pell i hem d'afrontar totes les dificultats que la dreta ens està marcant. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada