dilluns, 24 d’octubre del 2011

Sóc idiota?

Sóc idiota? La veritat és que encara no sé si ho sóc o no, però el que si sé segur és que un responsable de comunicacions d'un partit "important" com és el Partit Popular no hauria de tractar d'idiotes als 11 milions de votants socialistes que hi ha a l'Estat Espanyol. I és que, en els darrers temps, partits com el PP han fet servir un llenguatge poc adient de representació en la primera línia de la política estatal. Sobretot el senyor Gonzàlez Pons que cada vegada extremitza més el seu discurs.
Després de tots aquests fets, aquest senyor té un problema amb la televisió pública espanyola. En la meva humil opinió, és normal que una televisió que és la de tots no adapti els seus informatius a les interpretacions que fa aquest senyor sobre la societat espanyola.
Sinó tindríem una televisió pública de poca qualitat i que aniria insultant a la meitat de la població i desprestigiaria a la resta de televisions. Des d'aquí vull demanar a Gonzàlez Pons que deixi ja el Twitter i que es dediqui a controlar més les comunicacions del seu partit ja que, per molt que es creguin vencedors, la prepotència fa perdre vots i les coses no estan per anar tirant coets.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada