dijous, 21 de juliol del 2011

Una mica més de justícia...

Abans d'anar a dormir, tot mirant les notícies que sortiran demà als diaris, m'ha alegrat la nit veure que la justícia està una mica més a prop cada dia. El diari Público escrivia que Camps dimiteix! 
Després de més de dos anys de la trama Gurtel, el que és el màxim responsable de la Comunitat Valenciana, per fi ha dimitit. Han estat moltes les vegades que aquest home s'ha mostrat contrari a tot el que passava mentre tots creiem que ell n'era un dels màxims responsables. La política s'ha vist perjudicada, en molts moments, per culpa de les mentides que aquest home recitava cada dia. El diari Público també mostra moltes de les barbàries que ha anat predicant per la Comunitat Valenciana i que són el veritable mal de tot aquest cas. Aquí en podeu llegir una bona part d'aquestes. 
Només espero que, com ell, molts dels polítics corruptes es vegin obligats a prendre la mateixa decisió i dimiteixin, siguin del partit que siguin. Que la política ha de començar de nou, ha de fer net de tota aquesta gent i ha de tornar a ser el servei pels ciutadans que ha estat sempre. 

1 comentari:

  1. Comencem per treure a Rubalcaba de la candidatura de 2012. Després fotem fora a Bono del tercer càrrec més important de l'Estat. Després a Chavez de la vicepresidència. Després a Griñán de la Junta. Després a una quantitat innombrable de persones implicades a l'estafa dels ERE. Després als que van falsificar els comptes als ajuntaments i a les administracions i els van deixar amb més dèficit del permès i de l'anunciat. Després als malversadors de l'aeroport de Ciudad Real, el de Castelló, el de Lleida; els de l'AVE a Castella. I molts altres. Tots aquests haurien de comparèixer públicament, demanar disculpes de la seva pèssima gestió, dimitir dels càrrecs públics que ocupen i deixar pas als altres.

    Lo interessant de la corrupció és que cap partit pot utilitzar-ho com a arma electoral.

    ResponElimina