dimarts, 24 de maig del 2011

Reflexió posterior...

Molta gent m’ha demanat en les darreres hores el perquè de la derrota socialista en els comicis electorals d’aquest cap de setmana en la ciutat de Manresa. Tothom té la seva opinió, però també va bé que els que formem part d’aquesta derrota ens fem sentir. 
En primer lloc, passar de 8 a 4 regidors no és gens simpàtic i hem de fer una gran reflexió dels successos. Avui, m’he mirat més detingudament els resultats. En els barris on, normalment, aconseguíem una victòria molt clara, hem reduït en un 50% el nostre resultat. Això demostra que ni els que són més partidaris d’un govern municipal socialista han dipositat la seva confiança en nosaltres.
Surten moviments juvenils que mostren la indignació en el sistema polític actual. Segurament tenen part de raó, i el sistema polític ha arribat a un extrem difícil. Els partits, tots, hem de fer una reflexió i tornar als nostres inicis ideològics i metòdics. Apropar-nos a la gent, conviure amb les nostres ideologies, cadascú amb la seva, i fer polítiques socials pel poble, que, en definitiva, és qui ha de manar en aquesta societat.
En els propers dies, mesos, anys... Tant nosaltres com la resta de partits necessitem un suport de la societat, necessitem que ens donin opinions i saber escoltar aquells qui tenen mètodes constructius pel bon funcionament del sistema. No serà sense el suport de tot el poble que la política podrà fer el gir necessari. 
I per acabar, m’agradaria deixar clar que seguirem treballant perquè, en els pitjors moments, és quan les persones ens hem de fer sentir i hem de treballar per canviar les coses. Des del meu humil bloc, continuaré reflexionat i treballant per què ningú pugui dubtar de que no s’està treballant. Perquè la política no és una professió, és una vocació.

3 comentaris:

  1. ben fet gonzi, s'ha de donar la cara i buscar errors per intenrar millorar ets un bon politic :)

    ResponElimina
  2. Be be Gonzi, estem al principi de tot, despres d'un munt d'anys amb el pacte d'esquerres que no porta en lloc, amb politics/ques que nomes s'han mirat el seu melic i no el que el poble demana, de funcionaris que han fet el que els i rota amb el beneeplacit dels regidors etc etc, aixo es el que passa per no parla dels carrecs de confiança i gerents que heu col·locat a dit, tot aixo i d'altres coses que no sabrem mai, es el resultat de 4 regidors i encara gracies, no pots exprimir una taronja i a mes a mes tractar-la de tonta, tens bona base politica si penses que l'important es preucopar-te de la gent, llastima que els pocasoltes que hi ha al PSC de Manresa et puguin intoxicar, molta sort Gonzi.

    ResponElimina
  3. Òndia. Perdre i prometre que el sentit de tota política és inflar el globus de les polítiques socials, sostenibles o no sostenibles (això és secundari). Quan el període de major especulació de capital i de béns ha estat en els últims anys de Govern socialista. Vaja. Crec que m'he perdut alguna cosa.

    (Que està molt bé subvencionar pelis i tal, però en un país amb més del 30% de fracàs escolar s'ha de ser molt valent per considerar que en matèria de cultura es fa una bona feina.)

    ResponElimina