dilluns, 25 d’abril del 2011

Sant Jordi

 El dia de Sant Jordi és especial pels catalans. Sortim al carrer, regalem una rosa a la noia que ens agrada, a la mama, a la germana... Ens regalen un llibre, aprofitem per comprar-ne nosaltres tots aquells que durant l'any no ens hem comprat... Un bon dia per tots. 
 Aquest Sant Jordi, a més de tot això, els socialistes vam sortir al carrer per donar a conèixer el nostre projecte i permetre als manresans resoldre dubtes sobre totes aquelles coses que els preocupen. Quan estàs en situacions com aquestes veus que hi ha molta gent que creu en el socialisme, en el PSC i que et dóna el seu suport i t'ajuda a tirar endavant amb el projecte. M'agrada veure com aquesta gent apareix i ens dóna la seva opinió, demana informació i, de vegades, fan alguna pregunta difícil que t'ajuda a millorar. En aquests darrers dies de campanya (fins al 22 de maig) ens trobarem en moltes situacions com aquesta i serà divertit i agradable trobar-se amb més socialistes que creuen en el projecte com vam fer durant la jornada de Sant Jordi.

1 comentari:

  1. No vaig passar-me a demanar dubtes, però en tinc un... arreglareu els socialistes els carrers de Manresa?? Gràcies!! Més d'un sustu he tingut gràcies als camps de mines que tenim com a carrers i carreteres.

    ResponElimina