dimecres, 13 d’abril del 2011

La candidatura del PSC a Manresa



Avui dimarts, els socialistes de Manresa hem presentat la candidatura completa per les eleccions municipals del proper 22 de maig. Hem sortit de la Passarel·la de la Via Sant Ignasi i hem fet una bonica passejada per la nova cara de l'entrada sud de la ciutat.
Personalment, m'ha impressionat molt. L'entrada té una cara molt més neta i verda a la ciutat i passejar per aquests camins remodelats és un autèntic luxe. Hem d'estar orgullosos de la nova imatge de Manresa ja que, si no mostrem nosaltres gratitud per aquesta nova façana ningú ho farà. Us recoman-ho que feu una passejada pel camí dels corrals i que aprofiteu per fer una mirada a la falda de la Balconada que presenta un nucli verd molt bonic, que mireu cap a la Torre de Santa Caterina que serà una nova via de desenvolupament de la ciutat, que observeu la nova entrada a la Seu de Manresa. Una entrada que jo no havia vist mai, per la qual no havia pogut pujar mai i amb la que, en breu, podrem gaudir d'una nova part de la Seu de Manresa.
De veritat, feu una passejada i veureu que hi ha moltes coses positives en aquesta ciutat i que les em de saber valorar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada