dijous, 14 d’octubre del 2010

Josep Gonzàlez, nou primer secretari de la JSC Manresa

González, de 18 anys i estudiant, pren el relleu de Jonatan Triviño al capdavant de l’Agrupació de Manresa de la JSC.

L’Agrupació de Manresa de la Joventut Socialista de Catalunya va escollir dissabte nova Comissió Executiva en una Assemblea convocada amb aquesta finalitat. El nou equip, que liderarà la JSC Manresa durant els propers temps, va obtenir la unanimitat dels vots de la militància i està encapçalat per Josep González com a primer secretari, Oriol Puig com a secretari d’Organització i Albert Cobero com a secretari de Formació.

Josep González, que té 18 anys i estudia segon de Batxillerat a l’IES Lacetània, va assegurar que “el nou equip agafarà embranzida perquè la JSC jugui un paper actiu en favor del socialisme a les properes eleccions municipals”. González va aprofitar per reivindicar l’obra dels governs municipals de Jordi Valls i Josep Camprubí: “Més equipaments educatius, culturals i esportius, millora del transport públic, aposta per l’habitatge protegit… en definitiva, més igualtat d’oportunitats per als joves”. I entre els projectes de futur, dos de ben “engrescadors”: “L’amplicació del campus universitari i la posada en marxa del tren-tramvia”.

Per la seva banda, Jonatan Triviño, el primer secretari sortint, va rebre el reconeixement dels companys a la seva tasca i va encoratjar la nova Executiva a seguir treballant amb la mateixa filosofia que fins ara ja que, segons va afirmar, la JSC no és l’organització política juvenil que “fa més soroll”, però sí “la que fa més feina” pels joves de la ciutat. Triviño, que ha dirigit la JSC Manresa en els darrers anys, és membre de la Comissió Executiva del PSC Manresa i co-responsable de la sectorial d’Economia i Ocupació dels socialistes manresans.

Renovació interna

Amb l’elecció de Josep González com a primer secretari de la JSC Manresa, els joves socialistes de la Catalunya central culminen un procés de renovació interna que es va encetar a principis d’any amb l’elecció d’Oriol Puig com a primer secretari regional al Bages, el Berguedà i el Solsonès, i amb la creació de l’Agrupació de Berga, el passat abril.

La JSC Manresa acaba d’obrir perfil a les xarxes socials Facebook i Twitter, i està treballant, a més, en una pàgina web que estarà disponible en breu i que oferirà informació sobre l’activitat i els posicionaments polítics dels joves socialistes de la ciutat.

http://twitter.com/jscmanresa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada